luni, 19 noiembrie 2012

Turismul nu-i așa simplu cum pare

1. Cea mai mare porcărie în istoria recentă a fotografiei a fost introducerea unei camere foto în tablete. Am văzut destui oameni care consideră că acestea sunt suficient de portabile pentru a înlocui aparatul foto clasic, era plin de nebuni în America care pozau orice și oriunde, oricât de înghesuială ar fi fost, ținând ditamai ligheanul cu copertă în ambele mâini. 
2. A doua categorie de pozași ultra-amatori e formată din deja clasicii ”blitzari”, care folosesc flash-ul pentru orice, fie se află pe stadion, fie pe Empire State Building, noaptea, cu luminițele New York-ului sclipind în spate. M-au amuzat două prietene, pe clădirea pomenită mai sus, peisajul din spatele lor îl puteți revedea aici, una îi face poză celeilalte, cu blitz-ul, normal, apoi se uită mândră la ce-a produs și zice ”wow, nice picture”. În poză apare fata zâmbitoare și grilajul terasei, ceva de genul pozei de mai jos:
3. Dacă vrei să iei în valiză o pungă de nisip de California, amintire, nu te mira că ți-au spart lacătul și ți-au rupt cordonul cei de la securitate ca să vadă ce-i pata aia prin care nu trec razele X.

3 comentarii:

  1. astia cu tabletele is mici copii...am vazut poze cu leptopu =))

    RăspundețiȘtergere
  2. si apropo..de cand ai schimbat skinu la blog merge jenant...poate ai observat si tu :-p
    si ca veni vorba de schimbat, chloe se pregateste de drum...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca observam faceam ceva, mie-mi merge ok, dar mersi de notificare. De Chloe stiu;)

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.