duminică, 20 ianuarie 2013

Două cu poze

1. Mai nou așa se distribuie plicurile RCS/RDS. Proști oamenii că și-au mai pus cutii poștale, era suficient o bucată de beton uscat.


2. În Ungaria, pe M5, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, există o benzinărie Shell lângă localitatea Lajosmizse. Lângă benzinărie e un local numit Szell Csarda, unde chelnerii vorbesc aproape orice limbă de european care a tranzitat zona iar meniul e și el tradus în multiple feluri, deși parțial cu Google Translate. Nu sunt perle chiar ca ”penne arrabiata”/”saudi feathers” și ”crap on grill” ca ”La Gil”, dar nodulețele din aluat și chiar ”nodulețe ciupite din aluat” găsești la multe feluri de mâncare. Porțiile sunt foarte consistente, mâncarea bună iar servirea rapidă, ca pentru oameni cu treabă.

3 comentarii:

  1. somloi-ul si muschiul budapesta e mai bun pe sensul spre budapesta iar gulasul pe sensul spre szeged :) locul mai e denumit si "la total" de soferii romani(inainte a fost benzinarie total)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gulas am mancat, pe sensul spre szeged:) A fost decent, dar nu m-a dat pe spate, era mai mult supa si eu il prefer mai gros

      Ștergere
  2. Cel mai bun gulas l-am mancat in Ungaria la o bomba de-asta semi fast-food.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.