sâmbătă, 18 octombrie 2014

Încercați asta cu Windows

I-am făcut upgrade la ultima versiune de OS X Mac-ului meu de aproape 5 ani vechime. În aeroportul din München, între două avioane, după ce-am descărcat kit-ul de 5 GB pe wireless-ul lor. Totul pe baterie. Aproape o oră download-ul și încă 20 de minute upgrade-ul în sine.


Probabil o să mai instalez câteva patchuri, în sub 10 minute, în lunile următoare și cam asta a fost, o să am liniște încă un an. Mi-ar plăcea să am așa spor și cu Windowsul, care numai la update-urile de securitate lunare stă câte 45 de minute, pe același PC. Spre aducere aminte: jelania cu upgrade-ul la Win 8.1

4 comentarii:

  1. La mine o mare dezamagire deocamdata update-ul. Cateva chestii nu mai functioneaza deloc sau functioneaza prost(wireless AC/NFS shares), plus ca ma dispera default behavior la maximize window(full screen).


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fost surprins de treaba cu fullscreen, dar inca nu-s hotarat daca-i buna sau nu - poate pt ca folosesc Mac OS din perioada in care trebuia sa tragi de colturile ferestrei pt redimensionare. Apasand si tasta Alt (option) cand dai click pe butonul verde, iti activeaza vechiul comportament. In Safari face resize vertical, in iTunes pe ambele axe.

      Ștergere
    2. Uite-te si la moom ( http://manytricks.com/moom/ ) , mie imi e folositor.

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.