luni, 2 martie 2015

Fetelor, Big Pharma vă subminează imaginea

Industria modei și a cosmeticelor lucrează non-stop să vă facă mai atrăgătoare în ochii bărbaților iar creativii angajați de firmele farmaceutice nu-și mai dau rând în a concepe reclame cât mai plastice, cu iz de autobază, difuzate național, care vă erodează soclul. Păi e drept? 

Nu mă refer la artrită, vitamine, lipici pentru proteză și alte subiecte în care e expertă Mihaela Tatu (btw, constat că e născută în '63, mie-mi părea septuagenară), ci la ”Anca, cum rămâne cu constipația?”. Ăsta a fost primul semn că deranjul în paradis începe de la o vârstă fragedă, Ancuța și prietena ei aveau niște voci tinere, cristaline. Am semi-ignorat. A urmat sângerarea gingivală, motiv de cruce cu limba, când vezi un zâmbet frumos de domnișoară nu vrei să te gândești la cineva care scuipă sânge în chiuvetă.

Apoi ni s-a explicat timp de o lună, în fiecare pauză publicitară, cu lux de detalii și seriozitate, că și păsărica fericită s-ar putea să fie cam beteagă. A scris zoso despre asta, nu insist. Ultima lovitură, de măciucă, v-o dă reclama la medicamentele împotriva incontinenței urinare, înțeleg că e o problemă frecventă - așa că dacă vă vine să râdeți, vă rog să o faceți cu atenție.

Vorba populară zice să nu vă atingem nici măcar cu o floare, dar dacă ne luăm după reclame în curând s-ar putea să vrem doar să vă împungem cu tulpina, să vedem dacă mai mișcați. Lăsați mărțișoarele, încolonarea și la policlinică!


1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.