marți, 15 martie 2016

Câteva întrebări pt întâlnirea cu administrația (în cartier Strand)

Am primit un mail de la Primărie, discuția cu cetățenii din cartierele Ștrand I și II va avea loc
MIERCURI, 16 MARTIE, ora 18
Liceul Teoretic Onisifor Ghibu (str. Bihorului, nr. 3)

Din păcate eu o să fiu în delegație, dar am două întrebări, poate careva din voi participă:

1. Tocmai a fost peticită strada Moldovei. Spre surprinderea mea, cea mai mare denivelare, marcată cu albastru în poză, aproape de intersecția cu Transilvaniei, n-a fost pregătită pentru asfaltare. O fi responsabilitatea E-ON, există o corecție și pe trotuar, spre țevile de gaz. Aș vrea totuși să știu care e logica din spatele non-deciziei care mă obligă să fac zilnic slalom pe acolo.


2. Strada Prof. Aurel Popa, cea care derivă din Maramureșului, pe lângă calea ferată, are ditamai spațiul verde, cu cocoloașe, în partea dinspre calea ferată. Aș vrea să știu când/dacă se schimbă magistrala de apă care se zvonește că ar trece pe sub porțiunea respectivă (cică există proiect de mai bine de 5 ani) , dar asta doar pentru a afla când au de gând să facă parcări pe acel spațiu inutilizat, mai ales că se pregătesc să ne trântească un sens giratoriu în intersecție, sens care va duce la desființarea unor locuri de parcare, la mutarea gunoaielor și va face zona și mai congestionată.

În rest, le doresc campanie electorală plăcută.

2 comentarii:

  1. Pana asfalteaza, iti aduci aminte de orele de conducere, cand slalomul printre jaloane era o piatra de incercare :))))) Glumesc acum, dar probleme cu asfaltarile intarziate am vazut si prin alte orase. Si cand mai este si aglomeratie, pffff, sa te tii atunci - nervi intinsi la maxim!

    RăspundețiȘtergere
  2. vrem si pe gorjului in strand asfalt

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.