marți, 26 iulie 2016

Șocant: o nouă evadare la zoo

Blogul îmi spune că n-am mai fost la zoo din 2010. Am constatat multe schimbări: de la logo la extinderea spațiilor animalelor, însă numărul maimuțelor rămâne constant - și nu mă refer la cele din spatele gratiilor. 

Dar să revenim la oile noastre.

Vestea bună: au băgat lemuri. 
Vestea proastă: nu pentru mult timp, prostuții ies prin gard. Dacă vrea cineva un pui de lemur, poate să se servească și să bage în traistă.
Ora de Sibiu: vă dau voie să copiați titlul


E periculos și sare la jugulară
Există și un spațiu de joacă pentru copii, mai atractiv pentru pici decât niște animale toropite de căldură, care se ascund ce știi pe unde. O mare parte din acțiune a decurs cam așa:
- uite, tati, renul, care tocmai năpărlește, e letargic și cam pute
- uite, tati, ghepardul, acolo sub leagăn
- uite, tati, leul, trântit pe spate la 15 metri de gard. Nu ăla, ăla-i bușteanul
- uite, tati, lupul... chiar, unde-s lupii?
- uite, tati, cămila, de la distanță, că nu urcăm ditamai dealul cu căruciorul
- uite, tati, ursul, ce bine că ăsta mișcă! A, face caca. Fiică mea și ea: caca! Nici ăsta la oliță...


Copila, care e obișnuită să mângăie cățeii din cartier prin gard, a vrut să petuiască ursul. Au urmat țipete, trânteli pe jos și lupte... iar ursul s-a refugiat în bazin. Mai mergem.

2 comentarii:

  1. Nu stiu de Ora de Sibiu, dar Turnul Sfatului tocmai au bagat un articol: http://www.turnulsfatului.ro/2016/08/14/video-foto-zoo-cu-regim-semideschis-un-lemurian-evadeaza/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ieri:) or mai fi si altii care merg la zoo si pun pe fb, n-am exclusivitate la pozat lemurian jailbreaker :)

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.