luni, 21 iunie 2010

La zoo

Acum o săptămână am auzit pe cineva povestind despre grădina zoologică din Sibiu, așa că weekendul acesta când am întrebat-o pe Alinuța ce vrea să facem și a zis: mergem la zoo, nu m-am mirat deloc, fiind și ea de față la convorbire. 

La Londra am mers cu plăcere la zoo, am avut ce face o jumătate de zi, pe a noastră am epuizat-o într-o oră dar am găsit câteva modificări față de ultima vizită de acum trei ani (povestită undeva pe blogul ăsta, dar nu mai găsesc linkul). Majoritatea modificărilor sunt în bine, ce nu s-au schimbat au fost cocalarii, la trei lei intrarea e plin de prostălani de nici nu te miri cum ajung la știri mușcați de animale.

Deși micuță, s-au făcut lucruri bune, aleile arată bine, relativ noile țarcuri sunt ok, nu-mi plac neaparat improvizațiile făcute ca teribiliștii să nu mai devină hrană pentru urși și nici vechile cuști, părăginite. Ar mai trebui vopsit pe ici, pe colo, cam peste tot și angajați niște îngrijitori cărora chiar să le pese de animale nu să stea la povești între ei, dar înțelegem că e criză.  Poze:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.