marți, 25 iulie 2006

Entry for July 25, 2006

Hellooo din Germania – iar n-am ce face seara asa ca pregatiti-va pentru niste comentarii mai lungi zilele acestea! Aici e canicula, nu poti decat sa stai in pantaloni scurti si sa bei bere rece seara. Plictisitor, nu-i asa?

Cantitatea de aur (sau inlocuitori) purtata cred ca e invers proportionala cu marimea functiei. O cunostinta intamplatoare de-a mea, un tip pe care il intalnesc la sala si cateodata prin Liquid si care ma saluta cordial de fiecare data cand ne vedem, poarta vreo trei lanturi frumos lucitoare. Luni dimineata l-am vazut in alta ipostaza: imbracat in salopeta albastra, dar tot cu cele trei lanturi. Este hamalul, caratorul de bagaje de la aeroport. La inceput mi s-a parut ciudat ca cineva care are aceasta meserie sa aibe ca hobby trasul la fiare, dar probabil omul vine la sala pentru socializare si clatit ochii – si de fapt ce, eu nu ma duc acasa si ma pun iar in fatza calculatorului? O fi perfectionare continua.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.