marți, 25 noiembrie 2008

De ce nu votez


Dupa cum se poate observa in poza (cam veche, din 2007), in spatele casei parintilor mei se inalta hotelul Roberts - ca daca-i spuneau Citrea era prea evident. Maram e detinut de fata lu nenea Citrea de la Curtea de Conturi. Daca nu stiti ce face Curtea de Conturi va spun eu ca sa va fie clar de unde atatia bani si atatea favoruri: controleaza toata institutiile de stat daca banii publici sunt cheltuiti conform legii. Trecem peste toate ilegalitatile, scandalurile si manariile facute de Citrea pt ca le puteti gasi foarte simplu cautand pe Google dupa articole din ziare. Si-a construit un hotel cam ilegal, cam aproape de vecini, cam depasind limita de inaltime a zonei, cam baroneshte.
De ce nu votez? Pt ca Citrea este un apropiat al PSD-ului, Primaria Sibiu de la care a primit aprobarile e condusa de FDGR, Guvernul care a investigat problema si n-a luat nici o masura este de la PNL iar onor presedintele care a trimis corpul lui de control sa taie frunza la caini e apropiat de PDL. Deci pe cine sa votezi? Ca-s toti la fel de hoti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.