marți, 18 noiembrie 2008

Manele forever

Murphy nu doarme, mi se intampla tot cand vin nemtii: in primavara dupa ce i-am luat de la aeroport au trebuit sa asiste de la mine din masina la o tiganie in trafic, cu un taximetrist care s-a dat jos din masina la semafor si incerca sa scoata alt sofer din masina ca sa-l bata pt ca i-a taiat calea (faza unica in Sibiu). Apoi ne-am trezit cu o tiganca peste noi in firma, in mijlocul discutiilor.
Saptamana trecuta am iesit la plimbare prin centru cu alti nemti, acestia mai obisnuiti cu Sibiul (since 2003) si am dat peste niste bitangi care ascultau manele in mers la telefonul mobil. Se intampla, zic eu, pacat ca nu cadreaza cu Piata Mare. Trecem mai departe, in Piata Mica, alti puradei in miscare, tot cu telefonul mobil in mana, tot manele. WTF, in ultima vreme aveam impresia ca fenomenul "sa moara dusmanii mei" e in regres. Probabil n-am frecventat locurile potrivite. Buciumul suna cu jale...
Cantecul spune (nu ala cu buciumul): I blink, you die; dar ce ne facem cu sonorul?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.