luni, 23 februarie 2009

Ave internauti!

Calinaces va saluta de pe noul blog.
Dupa o munca eroica de copy-paste am reusit sa mut majoritatea posturilor de pe vechiul blog si va urez distractie placuta in noua villa virtualis turcu. Inca mai bate vantul prin ea, nu-s toti bolovanii la locul lor dar e mult mai amuzant in ea comparativ cu bojdeuca aia de barbari de pe y360. Cum ar veni, am intrat in civilizatie.

Acum va las pt ca e seara si ma doare si mouse-ul de la atata munca, este ora mesei si cum ar spune si latinii este timpul sa "Da mihi sis bubulae frustrum assae, solana tuberosa in modo gallico fricta, ac quassum lactatum coagulatum crassum" adica e timpul sa mancam un hamburger cu cartofi prajiti si un milkshake baban.

Pe maine!

(PS: care ma aveti in blogroll faceti un update va rog. La fel, cei care nu va vedeti in listele din dreapta si ma aveti in blogroll va rog sa-mi spuneti ca sa va adaug!)

4 comentarii:

  1. nah, te-am updatat in blogroll :)
    bun venit pe blogspot. cred ca blogurile astea sunt un fel de provocare cu nivele. acum ai inaintat un nivel apoi cred ca wordpress e nivelul urmator.

    RăspundețiȘtergere
  2. cat timp merge.. chiar nu-mi pasa :)
    urmatorul nivel e domeniul, probabil

    RăspundețiȘtergere
  3. unze herlich wilkome ba turco. germana mea, germana mea, nu o are nimeneaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.