joi, 26 februarie 2009

Romtelecom strikes back

Va spuneam acum doua zile, plin de manie proletara, de patania mea cu Romtelecom:
http://calinturcu.blogspot.com/2009/02/cei-mai-friendly-angajati-nu-se-afla-la.html

Am primit un mail de cineva din echipa de PR a Romtelecom si sunt placut surprins:

"Buna seara,

Numele meu este A.G. si fac parte din echipa de PR a Romtelecom. Am citit pe blogul dumneavoastra despre situatia neplacuta pe care ati intampinat-o cu unul dintre colegii nostri. Va asiguram ca acest incident este unul izolat si regretabil, cu atat mai mult cu cat Romtelecom a reusit sa faca progrese semnificative in ultima vreme, in ceea ce priveste relatia cu clientii sai. Tocmai pentru ca imbunatatirea acestei relatii reprezinta o prioritate pentru noi, ar fi util daca ne-ati da un numar de telefon la care sa va putem contacta pentru a incerca sa lamurim cat mai bine situatia si sa identificam cine este operatorul care v-a apelat din partea Romtelecom.

Va multumim pentru intelegere, "

Nu intentionez sa-i fac probleme respectivei angajate oricat de enervant a fost momentul acela, cand am scris pe blog m-am calmat, le-am comunicat data si ora la care s-a produs incidentul, precum si nr de telefon, daca pot sa o depisteze sper sa o urecheze putin si cam atat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.