sâmbătă, 28 februarie 2009

Karaoke în Fellini

Centrul distracţiei sibiene de vineri seara s-a mutat mai nou in Fellini. Cluburile sunt goale, doar o mână de baruri îşi impart clientela: imortalul Naf Naf, Red Carpet - unde n-am fost încă şi ... surpriză, Fellini. Surpriză pt ca de obicei acolo se adună avocaţii ziua iar locul pare serios şi liniştit. În noaptea de vineri însă incep petrecerile nebune.

Rezervările se închid de marţi dar nu contează, oricum toată lumea stă în picioare. Se face karaoke, se pune orice fel de muzică (inclusiv manele şi populară, din pacate), se încing hore, atmosfera este deosebită. Mi-a plăcut mai ales calitatea cântăreţilor de la karaoke, după un mini-recital a două puştoaice care îşi scuipau plămânii pe piesele Pink miercuri seara în Premier nu credeam că mai există mulţi "ţâpuritori" talentati. Am plecat pe la 3 dimineata şi locul era încă foarte plin.

Pozele cu telefonul nu-s foarte bune, nici fotograful nu era foarte treaz, dar se cam vede in ele cum arată locul.

Deseara începe o nouă zi. De clubbing.

1 comentarii:

  1. In Red Carpet am fost eu vineri, n-am stat decat 10 min, era seara "Black & White", poate sunt eu prea fitzoasa dar crede-ma era plin de cocalari si pitzipoance...copii de 14-15 ani cu prigatu in fata....horror...poate dupa s-a incins chefu dar eu una am ramas dezamagita de ce-am vazut acolo.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.