luni, 12 octombrie 2009

Petiţia vieţii

Petiţia devine tot mai celebră. Deja au semnat 19 oameni! 16 mai mult decât mă aşteptam. În schimb în mass-media arată a avalanşă. O fi criză de evenimente serioase:
  • Un domn de la Realitatea Sibiu vrea să facă ştire din petiţia asta şi m-a rugat să le spun "pe camera povestea initiativei". Ceea ce n-am de gând să fac pentru că, în ciuda aparenţelor, sunt totuşi o persoană serioasă şi nu vreau să apară tot felul de comentatori stupizi de genul celor găsiţi pe blogul lui Tudor. Plus că aştept să fac şi eu ceva cu adevărat notabil ca să apar la tv - o baie în fântână după ce ia CSU Sibiu campionatul ar fi un început bun.
  • Liviu Alexa scrie un haios "Atlas de mitocănie aviatică"
  • Antena 3 preia ştirea cu pilotul şi o exagerează spunând că am depus-o deja Autorităţii Aeronautice. Şi l-au mai trimis şi pe săracu ăla să prezinte în faţa Aeroportului Băneasa... Haioase şi comentariile - în ton cu reportajul.
  • Ioan T. Morar îl citează pe Liviu Alexa. Măcar bloggerii sunt sănătoşi la cap...
  • Mytext preia ştirea. Tot pilot şi aici.

2 comentarii:

  1. pacat turcule! :)) parca-l vedeam pe prelipceanu si adelin petrisor cautand o motivatie a gestului tau =))

    RăspundețiȘtergere
  2. sa nu inceapa astia revolutia din cauza ta :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.