joi, 24 martie 2011

Dare de seamă

Se spune că sexul vinde. Nu e singurul gimmick, pe blogul meu pozelele cu copii provoacă creşteri de trafic: am pus poze cu Riri luni, mi-a crescut traficul cu 25%. Qed. Calea spre un blog de succes pare năşirea în fiecare an a cuiva, dar să nu cădem totuşi în această ispită, dacă chiar o să simt nevoia unui trafic tip tsunami o să pun poze cu animale, şi alea merg aproape la fel de bine. Dar cum mi-am propus ca nici anul acesta să nu fac bani din blog, nu prea mă interesează traficul. În schimb trebuie să am grijă ce scriu, s-au regăsit nişte oameni în postările mele din ultimele luni şi n-as vrea să iau bătaie sau să recurg la casco. Glumesc, situaţia nu e aşa gravă, dar e amuzant cât de mic e Sibiul, inclusiv virtual, chiar dacă am un site obscur, în maxim 12 ore de la o postare există reacţie din partea celor vizaţi, inclusiv dacă nu-s trecuţi cu numele. Îmi fac prieteni :D Totuşi m-o ferit Dumnezeu de comentatori proşti, foarte rar trebuie să cenzurez un comentariu. Am impresia că îşi mai dau anonimele la gioale una alteia, dar cam atât :)) 

PS. Am trecut de 100.000 pagini văzute în 3 ani. Pt valoarea mea mi se pare mult.

5 comentarii:

  1. off modestule, la cat mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Calin, sunt o anonima pasnica si fara exagerari scriptice, asa ca nu o sa fie nevoie sa-ti cenzurezi raspunsurile in cazul meu :), sau sa-ti faci griji in ceea ce priveste atentarea la noua achizitie auto:)! Cat despre anonimat, hmm,,cred ca isi are siesi farmecul in acest locas creat de tine, interesant si pe-alocuri comic in postari. Iti doresc o zi frumoasa! A1 :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si continua tot asa! A1 :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari dragule, tot o anonima care sta la panda in umbra, continua ceea ce faci ca ne place.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.