sâmbătă, 12 martie 2011

Japonia

Probabil nu-i momentul dar... eu chiar plănuiesc să mă duc în octombrie în Japonia. Am dat deja avansul. Profit de nişte prieteni şi de o excursie organizată de Federaţia Română de Kyokushin cu ocazia Campionatului Mondial al acestui sport, ce va avea loc în Tokyo în octombrie. Nu că am eu ceva în legătură cu karatele dar destinaţia e tentantă. Oare se ieftineşte?
Iniţial îmi părea rău că nu văd cireşii înfloriţi, dar după ziua de ieri nu cred că-i mai văd nici localnicii anul acesta.

2 comentarii:

  1. Join the club... si noi aveam Japonia in plan toamna asta. Dar se pare ca nu. Noi planuiam spre Takayama, mai in centru-nord, unde din fericire, nu e prapadul prea mare. Cel putin, asa ne-au spus prietenii de acolo.In aprilie trebuia sa fie nu stiu ce festival traditional. Ma tem insa ca nu mai au chef si nervi de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana in toamna isi revin, ca-s relativ obisnuiti cu din astea si in afara de orasul acela de coasta parca n-au fost asa afectate alte localitati

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.