vineri, 25 martie 2011

Prioripost

Aşa, de curiozitate, câţi ştiţi unde e sediul Prioripost? Ar trebui să fie destul de cunoscut, ţinând cont că ei livrează mai nou permisele de conducere şi taloanele maşinilor. Motiv pentru care am aflat şi eu gaura în care stau. Acum o săptămână m-am trezit cu o înştiinţare lipită pe avizier la bloc. Nu băgată în poştă, ci doar lipită ca să poată să o ia oricine. Scria că mi-a venit talonul, un orar de funcţionare şi un număr de fix. 
Am sunat sâmbătă la 13:30, programul era până la ora 14:00. N-a răspuns nimeni. Am sunat luni, mi-au spus că au sediul în gară, în spatele autogării, intrarea dinspre linii, dar că marţi mai încearcă să-mi aducă încă o dată plicul acasă. Nu se poate livra la altă adresă? Nu. La ce ora vine curierul? Înainte de 12. Atunci să nu se deranjeze că nu e nimeni, vin eu după el. Am fost marţi. 

Sediul e chiar în clădirea autogării, cu intrare dinspre şine, imediat după a doua baltă, dar înainte de a 3-a. Uşa? O poartă de metal, promoţia hale 1950. M-am trezit într-o... hală, logic, mi s-a indicat o uşă care dădea spre nişte scări, m-am luat după afişele care indicau birou spre care să merg (măcar atâta lucru), ajung la o uşă capitonată model antecameră director promoţia 1950. Înăuntru mă aştepta omienouăsutecincizeciul în toată splendoarea lui, cu muşama şi tot ce trebe. Dacă era vară presupun că găseam şi nişte muşte lipite pe o bandă adezivă spânzurată de tavan. Pe bune, care o fi rata sinuciderilor la firma asta?

Ridicat talon, totul în ordine (şi nu vă miraţi, că pe cel anterior scria gri deşi maşina e neagră și ziua, nu doar noaptea) dar oare de ce au trebuit să-l facă mai lung şi să nu mai încapă în compartimentul de documente al portmoneului?

3 comentarii:

  1. Nu esti singurul care a avut un soc cand a intrat in asa numitul sediu. Am dat vreo doua ture in jurul cladirii pana m-am decis sa incerc acea usa metalica, nu as fi crezut niciodata ca aceea e intrarea.

    Distractiv la maxim...

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru ca asa stiu astia ai nostri sa faca documentele.. de trebe sa umbli intotdeauna cu diplomatul dupa tine ca sa le porti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Calin, un soc de minima intensitate am avut si eu intrand in incinta Prioripost, avand deja imaginea creata din postarea ta:). Cat despre locatie, am mers la sigur, ca doar ai prezentat-o explicit:)!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.