vineri, 9 decembrie 2011

Am fost şi eu la un party, ca blogger

Am învăţat ceva nou: piesa este cea scrisă iar spectacolul este cel jucat. Dacă spui "piesă de teatru" în loc de spectacol, îi ofensezi pe profesionişti. Multumesc, Maria :) Şi acum contextul:

Miercuri am fost invitat la un Cocktail Press Party organizat de Teatrul Radu Stanca. M-am dus, cu plăcere, că doar nu era degustare de ciorbiţă, şi îi mulţumesc lui Tibu pentru că s-a gândit la mine. S-ar putea să fi fost singurul inginer de acolo şi mă simţeam (un pic) ca un intrus într-o lume a "presarilor", până la urmă blogul acesta e pentru prieteni şi n-am ambiţia să fie considerat presă profesionistă, aşa că m-am retras într-un colţ şi am povestit cu Gabriela, locaţia fiind chiar locul ei de muncă. Am mai întâlnit câţiva cunoscuţi şi, prin ei, alţi oameni, a trecut rapid o oră până când Florin Coşuleţ ne-a oferit un minirecital actoricesc iar treizeci de minute mai târziu totul se încheiase şi eu am plecat spre celălalt eveniment al serii, meciul de baschet dintre CSU Sibiu şi Asesoft. Anul 2011 a fost bun pentru teatrul sibian şi, judecând după ce oameni ambiţioşi are, sunt convins că 2012 o să fie şi mai reuşit.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.