marți, 13 decembrie 2011

Colaj Christmas Party

De mult, prin 2006-2007, când aveam material şi suficient chef, le pregăteam colegilor o prezentare mai mult sau mai puţin haioasă pentru Christmas Party. Casa era în renovare, noi eram mai tineri şi fără mari pretenţii dar când mă uit la pozele astea mă apucă nostalgia, deşi totul s-a schimbat în bine, inclusiv decorul. Multe din slide-uri n-au sens decât pentru cei din firmă, aşa că am ales câteva, mai inteligibile şi am blurat feţele colegilor, pentru că nu le-am cerut permisiunea să-i fac vedete, sper să nu se supere.











2 comentarii:

  1. Era Miruna acolo, mică? Și, mi se pare mie sau părul ăla lung și prins în coadă îi aparține lui Adi O.?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi insemnat ca AdiO sa fi fost mai ...mic in 2007 :P
    "am blurat feţele colegilor, pentru că nu le-am cerut permisiunea să-i fac vedete, sper să nu se supere." - honey, inseamna ceva pentru tine ce-a spus Calin mai sus??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    hai, uite, daca te simti tu mai bine, incearca sa-i identifici pe toti :))))))))))))))))))))) vaaaaai, ma doare stomacul de la atata ras :)))))))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.