joi, 18 februarie 2016

De ce nu i-am dat unlike lui Iohannis

Să zic ca acel chestor către Godină: Ia fii sincer, te masturbezi când te uiți la Antene?

Traian i-a dat unlike lui Iohannis, într-un articol care merită un like. Eu nu i-am dat unlike președintelui, pentru că nu i-am dat like de la bun început. Dar l-am votat, pentru că răul cel mai mic și pentru că Sibiu.


E ușor ironic că această schimbare generală de opinie se leagă de case. Casa antenelor, casele președintelui. Să nu uităm de casa mea, motivul neacordării like-ului. În cazul acesta domn primar a aprobat, nu doar tacit ci și conducând întregul aparat care acordă aprobări, o construcție ușor ilegală,  doar pentru că o deținea un șef al Curții de Conturi, organul care verifică Primăria. Nu mai reiau, e toată povestea aici

În momentul în care am scris acel post era campanie electorală și au fost câțiva care au crezut că-s postac agitator, plătit de concurență. Din păcate și pentru ei și pentru noi toți, cred că s-au convins între timp că neamțul e cam curv*, nu contează nici proștii care l-au votat, nici promisiunile electorale. Ăsta nu-i un text în care jubilez că ”v-am zis eu”, nu mă face să mă simt mai bine că am avut ocazia să văd înaintea altora culorile reale, nici că trebuie să mă judec, să fac scandal, sesizări și pe inspecția în construcții - dar fraților din-ce-în-ce-mai-puțin-naivi asta-i țara, cu ăștia defilăm. Nu poți supraviețui decât cu mult calm, răbdare, cinism, încăpățânare, bani puși deoparte pentru zile negre și certitudinea că doar ție îți pasă de tine și de familia ta.

Sunt curios ce vor face candidații la Primăria Sibiu dacă mai continuă reacțiile negative, cât de repede le trece dorința de a se considera urmașii și continuatorii proiectelor fostului primar. Si mai ales care e primul care aruncă piatra :)

Pregătiți caruselul iluziilor și deziluziilor pentru Monica Macovei.
______________________
* în cazul în care intră în vigoare legea defăimării: da, masculinul de la curvă

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.