joi, 26 februarie 2009

Mara cu noroc

Am fost in acelasi liceu si generatie cu Bogdan Mara, cel mai celebru fotbalist sibian in activitate. Jucam baschet impreuna la orele de sport si ne cunosteam cat de cat. Da, baschet pt ca la fotbal am avut o efemera cariera de portar pana am descoperit sportul cu panouri si faptul ca-mi pot controla mana un pic mai bine ca piciorul.
Intr-o zi prin clasa a XI-a, mergand spre casa m-am intalnit pe Centru cu Bogdan care mergea in aceeasi directie. Ne-am dus o parte din drum impreuna, pana la Casa Armatei unde eu am intrat la o expozitie de calculatoare iar el a plecat mai departe la antrenament, se grabea sa nu intarzie. Momentul, banal de altfel, se pare ca ne-a sintetizat destinele:

  • el joaca la CFR Cluj, eu ma joc pe net
  • el vedeta in media, eu vedeta pe blogul meu
  • el patron de club, eu cotizant in cluburi
  • el milionar in euro, eu milionar in lei vechi
Cred ca o sa ma apuc sa studiez matematica aplicata si teoria jocului, ca de fotbal nici nu poate fi cazul, poate o iau pe urmele lui Shannon de care va pomeneam intr-un post anterior si devin si eu milionar, ca de doua ori am fost in Las Vegas si de fiecare data am pierdut la ruleta ca un diletant.

4 comentarii:

  1. Ai uitat sa mentionezi: el are o blonda ceva mai in varsta, tu o bruneta tinerica...las ca-i bine si cum esti tu. cred, imi dau si eu cu parerea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre ce bruneta tinerica vorbeste? Te omooor! :))
    Anonimuuuleee, ai uitat sa precizezi ca-s simpatica, desteapta, modesta si cu simtul umorului. Data viitoate, te rog sa ma consulti inainte :P

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.