joi, 4 iunie 2009

Fragmente de Germania

- Am fost la Kaufland la cumpărături, mi-a arătat colegul ceai Cuba Libre şi mi-am adus aminte de casă. Lasă că vineri sunt pe baricade în Fellini.
- Încă una din Kaufland: ştiţi că au apărut plasele ecologice, din hârtie. Singura lor problemă, pe lângă durabilitate, este preţul: costă 19 cenţi, spre deosebire de cele din plastic care sunt doar 9 cenţi. Pe ăştia cu supermarketuri îi cam doare în franzelă de ecologie, ei le-au băgat doar din obligaţie, aşa nu cred că o să cumpere mulţi plase mai fragile şi mai scumpe doar de dragul planetei.
- Am comandat luni DVD-ul concertului lui Leonard Cohen pe amazon.de şi a ajuns miercuri la amiază. Foarte prompţi, ţinând cont că luni a fost liber.
- V-am povestit de Home Hotel şi ciudăţenia aia de pernă neagră. Camerista de aici e perseverentă, oricât mă chinui să ascund perniţa asta hidoasă din chele neagră în dulap, seara când mă întorc în cameră, ea tronează din nou pe pat. Le-aş fura-o, ca să o arunc undeva, dar îi suspectez că au cumpărat cu 1 euro tot lotul rămas nevândut şi că mai au vreo câteva mii de bucăţi prin depozit.
- În schimb îmi schimbă săpunul în fiecare zi, chiar dacă militează, ca toţi ceilalţi, împotriva risipei. Azi fata s-a întrecut pe sine, mi l-a luat pe ăla vechi dar nu mi-a lăsat unul nou. Poate a vrut să mă pedepsească că am ascuns perniţa? Trebuie sa am grijă, maine poate mă lasă fără hârtie igienică.

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.