luni, 28 septembrie 2009

Concerte 2010

E cam devreme, dar ce să-i faci, evenimentele interesante trebuie urmărite din timp. Aşadar pentru 2010 mi-am propus să văd şi vă recomand şi vouă:
- turneul Mark Knofler: iniţial am vrut să iau bilete la Londra, la Royal Albert Hall, una din cele mai celebre săli de concert din lume, dar biletele la toate cele cinci (5!) concerte de acolo s-au epuizat rapid, se mai găsesc doar locuri la galerie, cu vederea obturată de diverse elemente arhitecturale. Aşa că am renunţat la Londra şi am luat bilete la Madrid (sper să mai circule Blue Air şi la anul) pentru că doar astăzi a început pre-sale-ul prin site-ul oficial, aşadar am prins bilete cu loc undeva în primele 14 rânduri, printre die-hard-fans. 29 iulie 2010. Odată trece!
- în august, respectiv septembrie, puteţi merge la U2 la München sau Viena, noi se pare că o să ansamblăm o gaşcă mare şi o să ne mobilizăm cu toţii. Deocamdată au fost anunţate doar locaţiile (pentru mai multe info intraţi pe eventim.de), urmează pre-sale-ul. U2 a reinventat conceptul de show cu a lor scenă 360, ce se roteşte, vizibilă din orice punct al stadionului. Mai multe detalii în filmuleţul de mai jos:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.