luni, 19 octombrie 2009

La SUC cu Cătălin Dragnei

Am fost aseară la Stand-up comedy în Oldies Pub. Clown: Cătălin Dragnei. O fi fost vremea de vină, n-o fi fost, cert e că marea majoritate a consumatorilor de SUC şi de Oldies au stat acasă, ceea ce s-a dovedit a fi o idee foarte bună. Am râs de m-au durut fălcile. NOT. N-am mai auzit atâtea poante răsuflate de la Ţociu şi Palade încoace. După exact o oră de porcărele ne-am ridicat şi ne-am dus acasă. Omul începuse cu bancuri clasice cu Caracal, apoi a continuat cu poante vechi şi a mai strecurat câte ceva original dar total neamuzant. Per ansamblu a smuls câteva zâmbete de la noi, mai mult din condescenţă. Singura chestie pozitivă din toată treaba asta e că am descoperit site-ul celor de la Oldies, bine pus la punct şi că am aflat că duminica viitoare vine trupa Deko.

2 comentarii:

  1. In primul rand mersi frumos pentru critica...apreciez cand cineva e sincer pentru ca intotdeauna am de invatat cate ceva din critica...In al doilea rand , sunt la inceput de drum dar as dori daca se poate sa vi la toate spectacolele mele si sa postezi apoi pareri..cine stie, poate se vede o imbunatatire pe viitor ! voi astepta cu mare interes postarile tale si felicitari pentru blog ! numai bine ! catalin dragnei

    RăspundețiȘtergere
  2. cand am scris sa stii ca ma gandeam ca poate intr-o zi o sa cauti pe google si o sa dai de critica mea, asa ca azi am fost surprins doar partial de comentariul tau. m-a surprins mai ales tonul decent al raspunsului tau. pentru ca dracul nu e asa de negru trebuie sa-ti zic ca esti simpatic, stii sa vorbesti, problema e ca inca nu ai repertoriu. o sa vin cu placere cand o sa schimbi show-ul, pe acesta l-am vazut deja. anunta-ma cand mai prezinti in sibiu si vin, acum stii cum arat, deci poti sa ma caftesti sau sa bem o bere, prefer ultima varianta bineinteles :))

    RăspundețiȘtergere