marți, 6 octombrie 2009

The pussy mobil


Astăzi ne-am trezit la aeroport 6 persoane cu o singură maşină. Aşa că am mai închiriat una, pentru că de la Viena la clientul din Slovacia sunt 2 ore de mers. Ce-am închiriat? Un Fiat 500. Mică, roşie, drăguţă şi înghesuită. Am intrat trei persoane în ea, cu tot cu bagaje, dar a trebuit să rabatăm jumătate din banchetă şi s-o încărcăm până în tavan. Are bordul roşu, lăcuit şi a căpătat rapid porecla de "pussy car".

Între scaune are un slot USB lângă care scrie "Designed for Windows Mobile" iar în el se bagă un stick ce conţine hărţile de navigaţie. Am încercat să pornim GPS-ul, am "pedalat" prin meniu până la "introducere ţintă" şi am aflat că o destinaţie nouă se poate băga doar dacă maşina stă pe loc. Atunci am apăsat tasta Windows de pe volan (nu e glumă, chiar are aşa ceva!) şi s-a activat comanda vocală. Am spus "navigare" şi "destinaţie nouă" şi ne-a replicat iarăşi că nu putem introduce o destinaţie nouă în timpul mersului. Cam stupid. În timp genial a fost că i-am umplut rezervorul cu 20 de litri şi că opreşte automat motorul la semafor, pornindu-l apoi la demarare! E drept că de ăia 14-15.000 de euro cât costă poţi să-ţi iei o maşină adevărată, dar dacă căutaţi un pussy mobil, ăsta este ideal.

2 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.