marți, 17 noiembrie 2009

Brylu ne minte

Brylu se bazează pe rezoluţia proastă a imaginilor ca să ne mintă că maram el scrie la EVZ şi a ajuns la TopGear. Folosind nişte tooluri state-of-the-art împrumutate de la cercetătorii americani de la NASA am aflat însă adevărul şi l-am subliniat cu roşu (click pe poză pentru a mări):4 comentarii:

 1. Cred că este vorba despre încă o confuzie: cum nu mai avem niciunu păr, iar eu uitasem să mă pensez în ziua respectivă, băieţii m-au confundat cu Brylu. De fapt, adevărul este că eu mă aflam ÎN Aston Martin. În portbagaj. Făceam reportaj "sub acoperire".

  RăspundețiȘtergere
 2. http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/869073/Spectacol-Top-Gear-pe-Transfagarasan/......ceva adevar a grait el.

  RăspundețiȘtergere
 3. =)) trebuia sa te razbuni pentru ca am refuzat sa iti dau autograf pe motiv de rasa. deh... poate trebuia sa specific ca nu semnez piepturi paroase :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Lasa ca-ti fac de ziua ta tricoul ala pe care ti-l doresti: Fuck me I'm famous - but not quite like Mohanu&Bratu Family :D

  RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.