joi, 15 decembrie 2011

Pentru casa de copii

Faptele frumoase şi donaţiile nu-s făcute pentru publicitate, dar dacă sunt realizate de alţii merită povestite, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Probabil acţiunea nu este singulară, cred că sunt iniţiative de acest fel în majoritatea firmelor medii sau mari, s-ar putea să avem o surpriză plăcută dacă le-am inventaria. Sau poate nu. Aş fi interesat să citesc o statistică despre aşa ceva în presă.

Prietenul meu de la firma Ceprocs mi-a povestit de iniţiativa lor de a dona bani şi a merge lunar cu produse la copiii orfani de la Casa de Copii Prichindelul, cea de lângă Colegiul Octavian Goga. 

Mi-a scris, detaliile sunt destul de emoţionante:
Sunt in medie vreo 50 de copii si 3-4 mame homeless cu copii nou nascuti. Copii sunt toti abandonati, cu handicap locomotor, psihic sau ambele, mai mult sau mai putin avansat. Putini dintre ei sunt  normali, doar ca lasati de izbeliste. Unii, cu stare mai grava, sunt rezidenti acolo, ca sa zic asa, restul stau temporar, pana sunt plasati in casele de copii cu loc permanent. Sumele se transforma tot timpul in bunuri pentru uzul casnic al casei de copii si in cadouri pentru “locatari”. Nu dam bani cash niciodata!

Am trimis emailul lui colegilor mei de la Timeline Business Systems, au răspuns pozitiv şi am strâns şi noi o sumă de bani pentru aceste achiziţii de Crăciun. Le mulţumesc frumos tuturor.

Dacă sunteţi interesaţi să ajutaţi vă pot pune în legătură cu cei de la firma organizatoare. Dacă doriţi să fiţi prezenţi la momentul înmânării produselor vi-l pot comunica, am auzit că este emoţionant.

1 comentarii:

  1. acum cateva saptamani scriam pe blog ca am niste hainute si incaltari de dat dar nu stiam unde/cui. Crezi ca pot participa si eu pentru mamele respective?? ca deh...hainute de copii nu am...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.