joi, 4 aprilie 2013

Trattoria Ciao Italia Sibiu

Azi am mers la masă cu colegii, am încercat noul restaurant din complexul Cotton. Dacă vă aduceți aminte de pizzeria Ciao Italia din Piața Mică sau ați mâncat la Terracotta în primele luni după deschidere, să știți că-i același masterchef. Mai nasol a fost găsitul unui loc de parcare, ploua, dar până la urmă ne-am descurcat. 

Pentru că am ajuns devreme, pe la 12:15, de abia deschiseseră și era gol, dar până la ora 13:00 s-au umplut aproape toate mesele. Sunt sătul de paste și pizza așa că am optat pentru un vitello tonnato cu fornarina și o cremă de brocolli cu crutoane. Plănuiam să iau și un desert, dar n-a mai fost loc, am băut doar un espresso. Nu pot decât să laud localul, atât decorul cât și personalul și calitatea mâncării. Mi-aș dori preparate mai atipice, sunt amator de antreuri variate și chestii ce nu se găsesc în fiecare meniu de pizzerie din oraș, dar sunt conștient că românul e conservator și probabil nu se vând. Fornarina a fost interesantă și am ochit în meniu un mușchi de vită cu sos de trufe și foie gras pe care o să-l încerc într-o seară, lângă o sticlă de vin.



Deși s-au investit ceva bani în decor, prețurile sunt decente, nu mai scump ca în alt restaurant cu același profil. Am citit pe o tăbliță că au și meniul zilei, 21 de lei pentru crema de brocolli și un fel principal (pui), plus apă sau un pahar de vin.


Încă n-au o pagină de prezentare dedicată, găsiți mai multe poze pe Facebook, în albumul Ursus CottonPub.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.