joi, 25 iulie 2013

Ce-am găsit săptămâna aceasta în cafeaua Lavazza

Motto: ”Produsele comercializate in magazinele noastre sunt verificate din punct de vedere al calitatii” - responsabil social media Lidl
Săptâmâna trecută am primit espressorul înapoi din service (plus o factură de 700 lei) și vă spuneam că avem opt pungi de Lavazza. În prima desfăcută a fost piatra, în punga deschisă săptămâna aceasta am găsit ceva mai puțin dur, dar suficient de anormal încât să blocheze iar râșnița. Deja avem urechea formată, când a început să facă urât râșnița ne-am oprit, am scos boabele de cafea, am aspirat resturile și am găsit o coajă de ceva:


Pentru comparat proporții
O bucățică din ea se blocase între paletele râșniței. După ce am scos-o cu un instrument subțire, cu emoțiile de rigoare, am testat espressorul și, din fericire, a mers. O să sortăm cu mai multă grijă cafeaua de căcat Lavazza vândută de Lidl. Mai avem șase pungi.

P.S. Da, ne întrebăm și noi dacă merită să o mai folosim sau trecem cei 300 de lei cât au costat 6 pungi la pagube colaterale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.