vineri, 28 martie 2014

Concert Cristi Minculescu & Nuțu Olteanu@Oldies Pub

Nuțu Olteanu, fondator Iris, ex membru Holograf și Roșu și Negru, este stabilit de foarte mulți ani în Suedia, așa că nu știam mai nimic despre el până aseară, dar mi-a fost recomandat drept un chitarist foarte bun. Ne-am dus la concert ca să-l observăm la lucru, îmi era dor de muzică live, nu și de Minculescu, pe care l-am tot văzut în ultimii ani și, sincer, parcă nu prea mai poate. 


A fost practic trupa lui Olteanu: el la chitară și doi suedezi la tobe și bas, cu Minculescu invitat la aproximativ jumătate din piese. Repertoriul a fost compus atât din compoziții proprii blues-rock, cât și din hituri rock clasice și câteva piese Iris. Într-adevăr, Nuțu Olteanu se pricepe extrem de bine la chitară, nu trebuie să fi expert ca să-ți dai seama că-i fug mâinile pe grif cu o lejeritate excepțională, vă puteți da seama de asta singuri în video-ul de mai jos.


Omul se ține foarte bine la 56 de ani, e amuzant că Minculescu are doar 55:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.