luni, 31 martie 2014

Sibiu, în weekend

A venit primăvara și la cum e vremea deja mă gândesc serios să-mi pun aer condiționat din timp, până nu se epuizează stocul. După ce-am izolat acum vreo doi ani blocul, iarna e la fel de cald, plătim la fel de mult gazul (nu mă plâng de niciuna de altfel, și gradele și facturile erau și sunt rezonabile) - însă vara te topești. Altă investiție pe listă: plase la geamuri; după invazia de fluturi de noapte de anul trecut, măcar după lăsatul serii să stăm relaxați.

Ziceam că a venit primăvara, din păcate asta a adus și elicopterul SMURD la Sibiu, sâmbătă și duminică l-am văzut la baza pompierilor, după cum vă închipuiți, nu erau zboruri de agrement.

Am stat la soare în Piața Mică și mă amuzam, neam de sibian n-a făcut insolație în martie la el în bătătură; de acum începe să fie posibil. Tot acolo am văzut o frumoasă poartă, prevăzută cu interfon.


În încheiere, dacă cunoașteți vreun profesor de la Colegiul Tehnic Independența, întrebați-l ce-a vrut poetul să zică, nouă ne-a fost greu să ne lămurim:


Bonus: grunge kiddies


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.