vineri, 7 martie 2014

WhatsApp: the butterfly effect

Dacă nu ați făcut rezistență în munți în ultima lună, sigur ați auzit de progrămelul care și-a schimbat proprietarul pentru o sumă cu care se pot cumpăra câteva portavioane. Pe lângă funcția de bază, de a trimite mesaje, mai are și o altă funcție: salvează pozele expediate de prieteni direct în albumul foto al telefonului Apple, fără să întrebe. Sistemul de operare iOS sincronizează galeria foto între toate device-urile  deținute de o persoană. Unul din aceste dispozitive poate fi un Apple TV, care are opțiunea de a folosi pe post de screensaver pozele din albumul foto.


De aceea s-a ajuns la situația ca cineva să-i trimite prin WhatsApp unui prieten o poză cu o bătrânică care-și ridică bluza pe un stadion de fotbal și soacra destinatarului, aflată în vizită la acesta și familia lui, să aibe un șoc când a văzut ce apare pe ecranul televizorului din sufrageria în care-și bea liniștită ceaiul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.