miercuri, 24 iunie 2009

Care aţi fost în Grecia?

Am două oferte pentru Grecia, una cu charter din Sibiu în insula Zakynthos şi alta cu plecare din Cluj în Corfu, Creta. Nu mă prea interesează transportul cu maşina sau autocarul şi nici plimbarea până la Bucureşti, la fel, nici să fie prea ieftin şi prost. Dacă aţi fost pe acolo şi puteţi recomanda sau împărtăşi ceva v-aş fi recunoscător. Mulţumiri anticipate :)

6 comentarii:

  1. Ceau Cali!insula Zakynthos e laudata a fi una dintre cele mai frumoase din Grecia..dar la fel si Corfu :).Oricum, locatii mai deosebite decat cele pentru turismul de masa ca si Paralia-Katerini. Depinde pana la urma ce cauti. Si noi vrem sa mergem pe insula Thassos dar in septembrie -cred ca voi mergeti mai repede,nu?
    Cori, vara-ta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine are vara cu studii in domeniu? Eu! :))
    Noi trebuie sa mergem in august, doar atunci am timp. Multumesc de informatii, Cori! te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca in Corfu s-a filmat "Laguna albastra" - the movie, nu o sa fi numai tu si iubita dar merita mers, e foarte frumos din pacate eu nu am fost dar am vazut poze e superb...indiferent ce vei alege asteptam poze ca sa stim daca ai ales bine....

    RăspundețiȘtergere
  4. sa aparem si noi amandoi in poza :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Din experienţa proprie, n-am cum să îţi recomand niciuna (eu de trei ani merg în Halkidiki), dar, din pozele văzute, aş alege Zakynthos-ul, am văzut nişte plaje nemaipomenite acolo, e drept că unele păreau accesibile doar dinspre mare dar zic eu că merită! Plus că nu trebuie să vă mai deplasaţi la Cluj pentru avion.

    RăspundețiȘtergere
  6. De bun simt ce zici tu dar eu speram niste informatii concrete sau recomandari :) mai sap...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.