marți, 23 iunie 2009

Cel care-l face pe şef să râdă e un bou

Ştiţi reclama şa bere, până şi eu o ştiu şi nu prea mă uit la TV. Ţară tristă, plină de umor? Nu, doar stupidă. În reclama asta România în timpul holerei crizei este o mare miştocăreală. Angajaţii ăia după ce că-s incompetenţi şi nu ştiu să scrie un raport mai au şi chef de glume, probabil sunt toţi premianţi Nobel şi n-au chef să-şi petreacă timpul scriind documente în timp ce ar putea descoperi leacul pentru cancer. Cine a avut şef din ăla, care să se amuze pe lângă incompetenţa subalternilor lui şi de obrăznicia lor? Într-o firmă normală chelul ăla zboară primul, garantat. Ia două avertismente doar pentru bluza de pe el şi pentru faptul că are balon. Stupid şi motto-ul "cel care-l face pe şef să râdă face ca treaba să meargă" - doar nenea ăla urla că nu mergea treaba! Eu vă invit să faceţi ca dungatul din reclamă şi o să vedeţi că aveţi timp de băut bere-chet, primele două sticle o să vi le dea colegii din milă, că v-aţi pierdut locul de muncă. Lasă chelule, nu contează că eşti pe făraş, bea o bere de la mandea că ne-ai salvat de un perdaf!
Le vând o idee gratis: să-l ia pe zânul din reclamele BT şi să-l facă pe el şef, când îl îngână ăsta mic (apropo, aţi observat că l-au asortat cu sticla de bere la culoare?) să-l transforme într-un pet.

5 comentarii:

  1. :)) una singura m-o inganat pe la spate si am aruncat cu biblioraftul dupa ea :))
    bagdeseama ca azi te-o suparat vreun subaltern ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. inca nu m-a suparat nimeni saptamana asta, dar mai e timp :D

    RăspundețiȘtergere
  3. s-a ferit in ultimul moment, ca era zvelta....dar nu a uitat faza asa ca nu ma mai ingana pe la spate. ma injura cat cuprinde cand mergea la tigara cu ceilalti colegi. in rest imi zambea atat de frumos desi printre dintii ei intuiam ceva cu "du-te'n...." :))

    RăspundețiȘtergere
  4. da, da...tampita reclama
    ce s-o fi gandit seful. las faptul ca-i incompetent, macar arata rau si are umor, dinastia ne trebuie in firma :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.