vineri, 26 iunie 2009

La striptease cu profii

Când am terminat facultatea am făcut banchetul la Împăratul Romanilor, după care continuarea în Latino Night Club, dacă vi-l mai amintiţi, faimosul striptease de la subsolul hotelului Bulevard. Motivul alegerii a fost unul bun, managerul locului de pierzanie era coleg cu noi aşa că am beneficiat de o aripă a barului iar profesorii de separeu. N-au venit toţi, dar numai bărbaţi şi majoritatea tineri. Istoria se întâmplă în 2001, când, ca şi acum, salariul profesorilor nu era prea mare, aşa că e de înţeles atracţia spre o băutură şi o ţâţă moka.

Să trecem la fapte: după ce ne aşezăm pe la mese, mă duc la poveşti în separeul adiacent unde erau cei care ne chinuiseră 5 ani de zile. Încă era devreme aşa că nu apăruse nici picior de dansatoare prin local. Stăm la poveşti, bla bla, gulu gulu, la un moment dat apare o tipă doar în chiloţi care, din toţi ăia 20 de bărbaţi, mi se urcă mie în poală. Nu vă doresc să vă ştie lumea de cal breaz şi să aveţi douăzeci de perechi de ochi aţintite spre voi, în timp ce o donşoară mică, cam platfus şi cam ciocolatie îţi şade pe genunchi. După ce m-am înroşit rapid şi temeinic am început să parlamentez cu fata la urechea ei, printre dinţi: tu ai venit aici pentru profesori, nu pentru mine, dă-te dracu jos şi du-te la altul! La început m-a ignorat dar până la urmă am reuşit să mă eliberez. A încercat să se pună în poala altuia dar i-a dat şi acela cu flit aşa că s-a retras fără glorie. Spre dimineaţă mi-a zis colegul manager că a făcut o mică criză de isterie că o tot refuză lumea aşa că acesta a pedepsit-o şi i-a tăiat noaptea aceea din salariu.

In rest nu-mi aduc aminte prea mult, a fost o noapte lungă, ştiu doar că la final, spre dimineaţă, un reputat profesor-colaborator s-a băgat în cuşcă să vadă şi el cum e acolo. Nu ştiu dacă i-a plăcut, nu era chiar coerent, dar sunt convins că la alt banchet nu s-a simţit la fel de bine.

3 comentarii:

  1. citez: "..După ce m-am înroşit rapid şi temeinic...", buey puorcule, ce minciunica ne tragi tu aici? sau era o metafora? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. buey teo, vezi ca am copyrightul pe "puorcule" :))) atunci eram cu 10 ani mai tanar, inca ma inroseam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu care credeam ca nu iti plac stripteozele mici, ciocolatii si... "cam platfus" =))... dar na, :D daca era varsta :D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.