duminică, 28 iunie 2009

Unforgiven in Wien

Am fost aseară la Cafe Wien, invitat la ziua unui prieten. Surpriza a fost că formaţia care cântă muzică clasică a interpretat şi piese moderne, chiar două din Metallica: The Unforgiven şi Nothing else matters. Deşi ştiu că nu e nimic original (am auzit varianta făcută de Metallica pe S&M), sună foarte bine şi îi conferă locului o notă aparte. Cvartetul de corzi cântă şi în Atrium, aşa că probabil l-aţi auzit deja acolo - să vedem ce zice Sophy despre asta :).

Cu Fellini-ul de vineri nu vă mai plictisesc, şi-au făcut un obicei din a ne îmbăta. Chilli con carne de după a fost exact ce-a prescris medicul, bineînţeles în El Gringo, locul care nu s-a schimbat de 10 ani, până şi raţa de plastic e la locul ei, în bazin.

7 comentarii:

  1. pai ce ar trebui sa spun?:) mie imi place mai mult la Cafe Wien cu cvartetul pentru ca imi e locul mia drag :)

    Cafe Wien a fost de la inceput conceput cu cvartetul, dar pentru ca deschiderea a avut loc cu mult mai tarziu decat s-a dorit, cvartetul a inceput sa cante la Atrium. Dar pe mine de ambele locuri ma leaga foarte multe lucruri (de exemplu tavanul roz de la atrium, pe care eu l-am vopsit, dar si tablouri din Cafe Wien, pe care eu le-am facut si multe altele). Una peste alta cvartetul e foarte reusit si ma bucur ca fetele canta la noi si nu pe alte terase ale pietei mici, pe care tu, calin le onorezi cu prezenta, frecvent..nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E vorba de un marketing eficient al domnului italian, care ne-a oferit carduri cu discount 10% la bauturi. Asa ca normal ca mergem acolo unde e mai ieftin, plus ca ne gadila orgoliul :)) Problema la voi e ca sunt mai putine mese si e mai greu de prins una libera. Dar tot la Atrium e mai romantic. O sa incerc sa echilibrez balanta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai mult a semanat cu Apocaliptica:

    http://www.youtube.com/watch?v=8ftz06I_j-k

    http://www.youtube.com/watch?v=0cmoIErH0dQ

    Peter

    RăspundețiȘtergere
  4. pai sa stii ca si la cafe wien avem carduri cu discount de 10% pt clientii fideli, iar de ziua ta primesti 15% reducere...poate negociem, un card :)

    RăspundețiȘtergere
  5. acum fac şi eu ca ţiganu: la atrium n-aveţi? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. nu, nu avem..ideea a fost a mea si era culmea sa aleg atrium pentru implementare. dar sa stii ca m-am gandit sa fac unul si la atrium, dar mai trebuie sa ma gandesc..nu as vrea sa il copiez pe cel de la cafe wien..dar promit sa te anunt daca il materializez

    RăspundețiȘtergere
  7. si asa descoperim ce avantaje aduce "globul" :D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.