miercuri, 24 august 2011

Iar la Serviciul Înmatriculări Auto

De data aceasta ca să depun actele pentru obţinerea unei plăcuţe de înmatriculare noi, în locul celei şifonate. Din lista de acte cerute de ei şi prezentată de mine funcţionarul de la ghişeu s-a uitat doar pe o parte a cererii şi la buletin. În loc de copia dupa cartea maşinii, talon şi buletin îi puteam duce Luceafărul, notele din clasa a V-a sau proclamaţia de la Islaz, că nu conta. Nu s-a uitat nici la originalele actelor maşinii. Puteam să nu fiu proprietarul sau să cer alte numere. Dar am plătit 20 de lei şi a fost ok, la ora 14.30 e gata numărul nou. Maşina prin septembrie.

Încă o fază haioasă de la ghişeul persoane juridice. Un domn mai în vârstă îşi sună jumătatea mai deprinsă cu administraţia şi îi zice: "auzi dragă, unde avem primul act de la societatea de constituire?". Cel de după ghişeu urlă: "prima pagină de la actul constitutiv!"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.