joi, 10 noiembrie 2011

Spre Belgrad şi Euroligă

Bobu e pasionat de bachet de când umbla cu cheia de gât. A prins toate momentele frumoase ale baschetului sibian. Când a apărut internetul, YouTube-ul şi forumul CSUFans a aflat de atmosfera făcută de cei de la Partizan Belgrad, un fel de fraţi mai mari ai sibienilor, pentru că sala noastră are 2.000 de locuri şi a lor 20.000. Când joacă Partizan se umple de suporteri în culorile clubului, alb-negru, care cântă şi agită steaguri şi fulare. Noi ne târâm în Divizia A, Partizan face meciuri fulminante în EuroLigă, echivalentul Champions League de la fotbal. 

Bobu s-a gândit că n-ar strica să ajungă la un meci important la Belgrad, mai ales că are un furnizor sârb. L-a bătut la cap pe om vreun an, zic eu, până i s-a oferit o listă cu partidele din EuroLigă desfăşurate la Belgrad. Ghinion, toate picau prost, dar cum eu am proiect la Deta, la 120km de Belgrad, ghiciţi cine merge deseară la sârbi să vadă Partizan versus Real Madrid şi cine în Franţa la nuntă la vară-sa? Dacă supravieţuiesc, vă povestesc cum a fost. Mi s-a transmis să am grijă, nu mă duc în culorile Stelei Roşii Belgrad, aşa că am combinat ţinuta office cu culorile aprobate: pantaloni negri şi cămaşă alb-negru în dungi. Ca să înţelegeţi despre ce vorbesc, uitaţi-vă 10 secunde la filmuleţul de mai jos:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.