joi, 17 noiembrie 2011

Wellness Terapia

Când am fost în Timişoara acum vreo lună mi-a recomandat Raul să încerc o Terapia. Mi s-a părut o poreclă bună pentru o bere, după aceea am aflat că de fapt aşa îi e numele iar firma care o produce se intitulează Clinica de Bere. Îmi plac produsele care ştiu să-şi diferenţieze brandul. Dacă berea ar fi fost nasoală era caz de miştouri nenumărate, dar aşa cum am putut constata în ultima tură prin Timişoara, când Nebuloasa şi Raul ne-au dus în pub-ul Bugar'd, berea e excelentă - atât cea Gold (blondă, nefiltrată) cât şi cea Platin (albă, nefiltrată, nepasteurizată). Nu-s eu mare băutor de bere, aşa că n-aş putea să-mi dau cu părerea ce loc mondial ocupă, nu ne face de râs blazonul, dar mai bine îl las pe expertul Brylu să se exprime.

Păcat că se găseşte momentan doar în Timişoara - tura viitoare o să băgăm boticul pe la magazinul firmei, să ne luăm nişte six-packuri pentru acasă.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.