sâmbătă, 15 iunie 2013

Seara de vineri la #fits2013

Trebuie să declar din start că n-am fost prea inspirat în alegeri. Piesa de teatru de la ora 19, Însemnările unui nebun, two-men-show, a fost highlight-ul serii, atât pentru modul cum joacă rătăcirile minții Marius Manole, cât și pentru muzica la vioară a lui Alexander Bălănescu.
(c) sibfest.ro
Când s-a terminat am fugit de la Thalia la Casa de Cultură, la ceea ce credeam că e un spectacol de dans - Un basm întunecat. N-a fost. A fost în schimb și ceva bâțâială, pe lângă recitare, cântare, hippy, politică - o mare parte ”interpretată” în tâțele goale. M-am bucurat că am avut locuri în primul rând, ce să zic, nu știu însă domnul cu nepoțica de patru ani de lângă noi ce părere a avut. Am văzut în total vreo zece copii în drum spre ieșire, alături de părinții din dotare, bineînțeles, ușor apatici și leșinați, n-aveai ce înțelege din piesa aia nici ca adult, mai lipseau doi pitici, un Trabant și o roabă ca nebunia să fie completă. Ca să nu sufăr singur, iaca:


Apoi ne-am dus la Oldies, la concertul lui Robert Turcescu, care a început pe la ora 1, când noi deja eram obosiți după ziua plină. Am rezistat la prima parte și am constatat că tipul e insipid, incolor și, probabil, inodor (indoor and outdoor), fără alură de star. Muzica lor originală e plată și neinteresantă, singurul moment care a mai dezmorțit atmosfera a fost coverul Money for Nothing. Măcar la chitară pare să se priceapă. La pauză am plecat acasă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.