vineri, 25 octombrie 2013

Aseară la Platonic@Oldies Pub

Cum fu? Păi fu excelent, ne-a trecut Nicu Patoi prin câteva stiluri muzicale, poți să asculți un concert de două ore cu foarte puține versuri fără să te plictisești. Mi-au plăcut cum au sunat toate cele patru chitări pe care le-a folosit :)


Băieții din formație sunt vârfuri în meseria lor, au venit oameni din câteva alte orașe ca să-i vadă cântând, unele nu foarte apropiate (Craiova de exemplu). Puteți asculta mai jos o mostră de talent și-un solo în una din cele trei piese cover interpretate, îmi pare rău că n-am înregistrat și solo-urile la bass făcute de Adrian Ciuplea în alte melodii.


Se poate spune că Platonic a sprijinit un pic noua generație, pentru că invitația oferită la concurs a mers la un tânăr chitarist (Alex Petre de la Dream Catchers) și la tatăl său.

2 comentarii:

  1. Asa e cu natura umana, e duala. Pana acum ceva vreme nu se stia de aceasta "banda" darmite de Patoi, acum sunt numai "varfuri" in meserie acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar tampitii nu au dileme. Din nefericire pentru tine sunt convins ca nu ai auzit foarte multe la viata ta asa ca inainte de a incepe sa vorbesti informeaza-te, asculta si incearca sa intelegi ( aici va fi mai greut un pic ). Cand le-ai facut bine pe toate iti poti permite "luxul "de a mai emana vreo idee. Altfel va fi una tampita ca aceea pe care ai postat-o deja. Dar noi suntem obisnuiti cu "baieti "ca tine si inca mai suportam prostia si chiar ne luptam cu ea.Succes la citit si ascultat !

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.