luni, 21 octombrie 2013

Lytos. Campania #produsinsibiu

În cadrul proiectului de săptămâna trecută am mai vizitat două firme, despre care o să vorbesc astăzi și mâine. În plus, Super Mamma merită un La mulți ani! la aniversarea a 10 ani de existență; cine n-a mâncat niciodată la ei o ciorbă de burtă după ce-a venit de la munte, kebap după clubbing sau mâncare chinezească? Wishlist: sushi :)

Lytos, fabrica de la ieșirea din Cristian, face parte din grupul italian Mondeox, ce mai deține unități de producție la Aiud și în Ucraina. Realizează în principal bocanci pentru munte, lucrați manual, durabili. Poate i-ați întâlnit sub diverse branduri internaționale (Jack Wolfskin, de exemplu) sau sub mărcile proprii. Chiar dacă poartă altă marcă, designul și materialele sunt alese de producător, aportul clientului e doar la nivel de logo.

Sfat: dacă aveți nevoie de asemenea echipament puteți vizita atât magazinul din cadrul firmei cât și webshopul, au prețuri de producător. În magazinul de prezentare mai găsiți și alte tipuri de încălțăminte, care nu sunt manufacturate de ei, ci de o firmă partener din Italia.


Fabrica de la Cristian produce zilnic aproximativ 450 fețe de bocanc, trimise apoi la Aiud, unde sunt montate părțile izolatoare și talpa.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.