miercuri, 8 ianuarie 2014

Studiu de caz Black Friday: cumpărarea unui telefon din cel mai ieftin magazin online

Nu știu dacă colegul meu a crezut că l-a prins pe Dumnezeu de picior sau a avut ceva dubii, însă, dacă tot plătea ramburs, a decis să-și cumpere un iPhone 5C 16GB de pe xphones4all.com. Cel mai mic preț de pe piața românească, bineînțeles. Probabil n-a găsit pagina asta.

Acțiunea se întâmpla de Black Friday - nu ”adevăratul” BF, ci cel autohton, care furase startul cu o săptămână. Timpul de livrare asumat de vânzător: 3-7 zile lucrătoare. 

După două săptămâni sună colegul la ei, să-i întrebe de sănătate. Cică a doua zi urmau să primească marfa. Ei, nu clientul final. Îl sună însă după două ore, că au primit modelul de 32 GB, dacă vrea să dea niște bani în plus, peste 500 lei, i-l pot trimite atunci. I se spune că mai durează o săptămână până primesc modelul de 16 GB. Clientul decide să mai aștepte, însă trece și săptămâna aceea și tot nu primește nimic. Îi sună iarăși și aude vechea placă: mai durează o săptămâna. Deja se făcea luna de când comandase. 

Face totuși un test, nu anulează comanda, dar își cumpără telefonul de pe PCGarage - un pic mai scump, dar îi vine a doua zi. Cei de la site-ul fantomă nu l-au mai sunat înapoi până acum.

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.