luni, 24 februarie 2014

Foaie verde și-o surcică, să-l tratăm pe Marinică

Nu înțeleg de ce tot mai multe firme preiau denumiri și termeni medicali, ținând cont că sistemul sanitar este intens criticat. Suntem o țară de bolnavi și toată lumea vrea să ne vindece.

Întâi a fost PC Doctor, apoi a apărut Clinica de Bere, cu Terapia, recent am văzut un service auto rebotezat ”Medicină auto” și, pentru a întări ideea, dotat cu încă două sigle mari: ”Clinica auto” și ”Farmacie auto”. Nu e de mirare că și Ponta a vrut să urmeze trendul și să fie dottore. Urmează ca popii să-și spună doctori de suflete, vânzătoarele de la Billa să fie asistente iar brutarii moașe. Jandarmii vor fi brancardieri, iar mascații și cei de pe dubă medici de urgență. Să nu-l uităm pe Năstase, care nu e la facultate ci la sanatoriu. O să schimbăm și profilul posterland, să vindem rețete.


M-as duce la service-ul ăsta doar ca să mă aplec până la nivelul mecanicului vârât sub mașină, cunoscut până recent drept nea Costică, și să-l întreb cu voce gravă ”cum e dom' doctor, mai are zile?”.

Sănătate!

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.