joi, 10 aprilie 2014

Ce a mai rulat la cinema-ul din sufragerie

Filme noi:
  • Blood Ties: pentru muzica anilor 70 și distribuție. Începe mișto, se termină cam previzibil;
  • Anchorman 2: surprinzător, are și câteva poante bune. În rest, e exact prostiuța cu Will Ferrell la care vă așteptați;
  • Dom Hemmingway: și ăsta începe bine și se moleșește pe parcurs. Păcat. Măcar Jude Law face un rol decent.
Documentare:
  • Muscle Shoals: într-un orășel de 10.000 de oameni din Alabama există două studiouri de înregistrare celebre, unde au fost produse unele din cele mai bune albume ale legendelor muzicii de toate genurile: Percy Sledge (When a man loves a woman), Etta James, Aretha Franklin, Rolling Stones (Brown Sugar), Bob Seger etc. Interesant e că unele din cele mai celebre și reprezentative ritmuri de muzică R&B au fost compuse și cântate de formația de albi a studioului.
Seriale noi:
  • Silicon Valley: comedie HBO despre un start-up de IT-iști. Are poante atât pentru cei care au legătură cu domeniul cât și pentru restul lumii, plus câteva apariții ale unor personaje reale. Sper să evolueze frumos, pentru că promite, eu m-am distrat.

Clasice:
  • All the King's Men: dramă despre un politician corupt, ca să vedeți că am ajuns în punctul unde erau americanii în 1949. Bine, nici ei n-au evoluat prea mult în zona asta. Film de Oscar;
  • Get Carter: cu Michael Caine în rol de gangster, în floarea vârstei, în 1971. 
Există și variante moderne, pentru că după ambele au fost făcute remake-uri (mai prost cotate): AtKM în 2006, cu Jude Law și Sean Penn, iar Get Carter cu Sly Stallone în 2000.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.