marți, 14 iulie 2009

Cuibuşor de nebuni

Vă povesteam mai demult că la parterul scării de bloc unde locuiesc erau vreo 5-6 studenţi, majoritatea la teologie şi într-o zi au dispărut. Vestea buna e ca n-a venit protv-ul, nu mirosea a hoit, dar cam atât cu veştile bune: acum s-au mutat acolo 4 manelişti. Ce chef au tras ăstia aseară nene, zici că era nuntă de bulibaşă, urlau manelele şi chiuiau ţărăneii c-o vlagă demnă de o cauză mai bună. Noroc ca s-au pilit devreme, aşa ca pe la 10 era linişte şi pace. De fapt îi bănuiesc că au început duminică, vecina se plângea că îi auzea pe la 3 dimineaţa cum povestesc. Nu-i văd bine, am nişte oameni hotărâţi prin bloc, s-ar putea sa le spargă cineva timpanele întâi şi apoi să-i roage să dea muzica mai încet.

5 comentarii:

  1. stai linistit, ca manelarii nu-s problem, ca nu tin la beutura. multumeste-te ca nu s-au mutat vro patru rockeri, ca atunci o puneai rau de tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Macar manelistii si rockerii dorm butuc in diminetile de weekend. da' ce-ai zice sa te trezesti in fiecare sambata si duminica pe una din vocile "de aur" ale muzicii populare romanesti? mie cel putin nu-mi trezesc nici cea mai mica urma de sentiment patriotic cand le ascult inainte de 12 PM intr-o zi de weekend...si foarte rar la orice alta ora si in orice alta zi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am un prieten care statea langa o biserica. Cu slujba de duminica nu te pui! Vecinul mai pleaca, mai moare, da' biserica tot acolo ramane, sunetul clopotelor e o delectare...

    RăspundețiȘtergere
  4. lasa sunetul clopotelor ca de 20 de ani locuiesc tot gard in gard cu biserici... problema sunt boxele puse acum afara de catre preot si date la maxim...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.