marți, 14 iulie 2009

Ipochimenul

Evenimentul weekendului trecut a fost, conform Monitorul, nunta unui băieţel de bani gata, amănunte găsiţi în ziarul de ieri, nu-i mai fac reclama şi aici. Întâmplător l-am cunoscut şi eu pe ginerică acum câţiva ani şi pot să zic că dorm foarte liniştit, ţara şi diplomaţia sunt pe mâini excelente:
  • având un prieten comun, într-o seară de vară mergeam toţi pe Centru şi trecând pe lângă nişte măturătoare, îi aruncă respectivul băieţel următoarele cuvinte uneia dintre femeile care-şi vedeau de treabă: aşa-ti trebuie tu, dacă nu ţi-a plăcut cartea. Să-mi crape obrazul de ruşine...
  • fără legătură cu incidentul ăsta, o amică din Bucureşti mi-a povestit că au fost colegi de facultate şi într-o zi mergeau împreună cu maşina, când ăsta opreşte la trecerea de pietoni şi începe să facă scandal şi să înjure birjăreşte omul care trecea legal strada. Fata, de bun simţ, s-a dat jos şi n-a vrut să mai aibă nimic de-a face cu el.
Mai ai ce spune? Mari oameni, mari caractere...

3 comentarii:

  1. Era o expresie de genul: like father, like son" dar parca era pentru calitati si nu pentru defecte. cu parere de rau dar e o chestiune de genetica pura.

    RăspundețiȘtergere
  2. si asa ne dam si noi seama cu cine e incurcata administratia sibiana... ca doar cununia a fost tinuta de insusi herr iohannis (pentru prima oara) la primaria noua. ba si-au mai adus si scule de acasa ca sa sune bine :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Si ce daca i-a cununat Jonny? E o problema daca m-a cununat si pe mine? :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.