joi, 26 noiembrie 2009

SUC cu Vio@Kapital

Marţi în mod normal e seara de baschet dar am luat o pauză pentru că-s accidentat uşor - oare de la postul anterior despre SUC mi se trage? Aşadar, având seara liberă, ne-am dus la "Stand-up in the city" în Kapital să-l vedem pe Vio de la "viitoarea fostă trupă Deko". Destul de puţină lume, probabil şi datorită faptului că era meciul Urziceniului la tv. Show-ul a fost ok, unele poante le ştiam, dar per ansamblu între amuzant şi foarte amuzant. Mi-a plăcut (oare de ce) poanta cu aplaudatul la aterizare: la low-cost aplaudă pasagerii dar la Tarom aplaudă piloţii după o aterizare reuşită. N-am să vă povestesc toate "porcăriile" scoase pe gură de Vio, dar dacă vă place genul puteţi merge marţi 1 decembrie la următorul show, cu Costel.

Un interviu cu ei la Neatza, vorbesc şi despre Sibiu (nu foarte măgulitor):

2 comentarii:

  1. am auzit si eu de comentariile lor la adresa sibiului. la cat s-au plans ma mir ca mai calca pe aici. se pare ca doar gura e de ei...

    RăspundețiȘtergere
  2. probabil au contract, este un turneu prin mai multe orase. e treaba lor daca se asteapta sa gaseasca in public doar papagali cu galben in cap care sa hahaiasca la fiecare pronuntare a cuvantului P. sa nu exageram, sunt totusi mult mai haiosi decat altii si la 18 lei biletul primesti exact cat ai platit.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.