duminică, 30 mai 2010

I-a dat un inel

Vineri seara am fost la un burlaken party în Old Friends, care a constat dintr-un grup de peste 20 de masculi băgați într-una din camere și tratați cu băutură și pizza. Am povestit noi ce-am povestit, dar la un moment dat de mai și saturi, rarele apariții ale unor domnișoare în drum spre toaletă au început să fie primite cu aplauze și glume proaste. Una singură, prietenă cu ginerică, a exclamat ”wow, dar chiar sunteți numai bărbați”, apoi (ca urmare a șoaptei cuiva) ”eu nu mă dezbrac” și a tăiat-o :)). La miezul nopții am ieșit și noi din beci și ne-am bucurat de artificii, ocazie cu care am întărit observația de anul trecut că artificiile e bine să le admiri de la distanță, nu de sub locul exploziei, pentru că te acoperi de resturi care-ți intră și-n cuba libre și e păcat. 

Pentru că în cealaltă cameră a localului se pregătea o masă și am înțeles că ne aștepta o surpriză, noi încă speram că o să animăm petrecerea cumva. Surpriza a venit sub forma formației Holograf, în frunte cu Bitman, dar a fost mai mult de partea lor, când au văzut că au ajuns într-un local plin de bărbați care nu-i băgau în seamă. Am încercat ceva glume de genul ”bă, care are o sabie de ninja și un ananas”, dar în rest nu i-am deranjat cu nimic.

Pe la 1, sătul de atâta burlăcie, am plecat cu o parte din gașcă în Oldies, să semnăm condica. Au apărut după vreo jumătate de oră și Holografii și s-au dezlănțuit aparatele foto cu flash, toate grasele vroiau poze cu Bitman. Dănutz, băiat de gașcă, a făcut frumos cu toată lumea. Un moment emoționant a fost când a ajuns playlistul la ”ți-am dat un inel” și ei n-au făcut playback ci și-au văzut de conversație - sau poate așa mi s-a părut mie, că devin sentimental după un anumit litraj. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.