vineri, 14 mai 2010

Tenis la Cisnădioara

De felul meu sunt monosportiv, adică în afară de baschet alt sport nu practic. Dar datorită anturajului și gândurilor că se apropie ziua când trebuie să agăț mingea de baschet în cui, că pe toți ne lasă spatele sau genunchii la un moment dat, am zis să mă apuc și de un alt sport, mai pașnic. Așadar aseară am fost la Apfelhaus la tenis. În Sibiu a plouat toată ziua, la Cisnădoara parcă e o altă planetă și aproape n-a fost strop de ploaie. Temperatura aerului numai bună, nocturna decentă, am chinuit racheta de tenis de la 6.30 la 9.30 și ne-am încheiat seara, sportiv, la un pahar de apă și de vorbă.
Azi dimineață am descoperit ca urmare a febrei musculare că există niște muschi pe care nu-i știam și pe care baschetul nu-i antrenează. Nu mă refer la antebraț ci la niște fâșii din partea superioară a picioarelor și mai ales interiorul coapselor.
La tenis îmi lipsește contactul, satisfacția bodycheck-ului și combinațiile imaginative ale jocului de baschet dar compensează prin efortul fizic singular, nu ai pe cine să lași să fugă în locul tău. Să nu veniți la galerie că n-aveți ce vedea! :))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.